Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw met citroen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 staartstuk kabeljauw van ± 750 gr
zout, peper
1 citroen
ansjovispasta of olijfolie
enkele takjes peterselie

Bereiden

Spoel de vis goed af, prik het visvel met een houten prikker
in en bestrooi met zout en peper.
Was de citroen goed en snijd hem in dunne plakjes.
Was de peterselie goed en sla ze droog.
Bestrijk de vis met de ansjovispasta of smeer hem in met de
olie.
Doe de vis in een braadzak, dek met de schijfjes citroen en de
takjes peterselie af en sluit de zak.
Zet de zak in een passende ovenschaal in de oven en laat de
kabeljauw in ± 35 minuten op 180°C gaar worden.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Geroosterde zalm met citroenpasta
Moules marinières
Mossel-eenpansgerecht
Zeeduivelfilet op een bedje van peultjes
Asperges met oesterzwammen en gerookte zalm

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes